Energetische relaxatie massage

 

  • Wat is energetische relaxatie massage
  • Voor wie
  • Waarom kiezen voor energetische relaxatie massage        

Wat is energetische relaxatie massage

 

Toen ik mijn massagepraktijk starte merkte ik al heel snel dat ik meer deed dan mensen in ontspanning brengen, mensen stappen als gerboren de deur uit.  Vaak kreeg ik nadien bedankt mails. Toen ben ik bewust met reiki-seichem aan de slag gegaan tijdens de massage en dit was meteen een schot in de roos, zowel voor mijn klanten als voor mijn persoonlijke groei als holist. Voeg relaxatie massage, reiki seichem en een hele grote liefde voor wat ik doe samen en je komt als ander mens van mijn massagetafel!

Waarom kiezen voor energetische relaxatie massage

 

Gewoon eens heerlijk ontspannen kan voor veel mensen al wonderen doen! Het is mooi meegenomen als je dan nog eens ervaart dat je lichaam er baat bij heeft om op energetisch vlak gehealt te worden en dit dan nog wel tijdens een massage met aangepaste puur natuurlijke oliën.

 

Voor wie

 

Voor iedereen! Of je nu denkt gezond te zijn, lichamelijk lijd of emotioneel in de knoei zit,onder mijn handen verandert er iets. Goed meegenomen: Je hoeft geen believer zijn om er de weldaad van te voelen😉.