Dag na dag
worden wij door
onze voeten
gedragen,
Iets om
dankbaar
voor te zijn!

Happy feet massage 

 

  • Wat is happy feet massage
  • Voor wie
  • Enkel het beste is goed genoeg voor mijn klanten

 

 

Wat is happy feet massage

 

Een happy feet massage is een ontspannende voet en onderbeenmassage.Wanneer je de voeten van een mens in handen hebt, heb je de totale mens in handen. Als de voeten gemasseerd worden wil dit zeggen dat je gehele lichaam hier baat bij heeft. De voet weerspiegelt de conditie van het lichaam en van de emotionele gesteldheid. In de voeten zitten reflexpunten die verbonden zijn met het zenuwstelsel en alle organen, gewrichten en spieren. Door zorgvuldig druk uit te oefenen, wordt het lichaam uitgenodigd zichzelf te genezen. Ik ben geen voetreflexologe, ik behandel dus NIET specifiek. Wel stuur ik je graag door indien je dit wenst.

 

 

Voor Wie

 

Eigenlijk voor iedereen, zelfs kinderen kunnen genieten van een heerlijke voet en onderbeen massage.Je hoeft niet ziek te zijn om baat te hebben bij voetreflextherapie.

Het is ook ideaal voor mensen die niet gewoon zijn een massage te ontvangen en waarbij de drempel naar een volledige lichaamsmassage te groot is.

Het kan uitstekend worden toegepast bij:        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij besmettelijke huidziekten, algemene infectieziekten zoals (griep, verkoudheid, keelontsteking en steenpuisten) , onverklaarbare pijn, hoge koorts, nierziekten, hartkwalen en andere orgaan aandoeningen wordt er niet behandeld!

 

 

Enkel het beste is goed genoeg voor mijn klanten

 

Bij aankomst staat er een heerlijk geurend voetenbad voor jou klaar, je kan er even lekker bij gaan ontspannen met een achtergrondmuziekje en een drankje.

Je voeten worden gewassen en dan volgt je voet en onderbeen massage. Je verlaat de praktijk helemaal opgekikkert.

 

 

 

 

 

Stress

vermoeidheid

emotionele stoornissen

spijsverteringsklachten

menstruatieklachten

slapeloosheid 

vocht vasthouden

en de meeste chronische en/of acute ziekten