Deze mensen heb ik stuk voor stuk zelf in mijn hart gesloten, ze doen hun job graag en gepasioneerd en dat voel je.
Elk heeft zijn specialiteit en het een sluit aan op het andere.
Ik laat graag de eer aan hen om zichzelf voor te stellen.

Mijn netwerk

samenkomen is een begin
samen blijven is vooruitgang
samen werken is een succes

Ik ben Elly Geyskens, yoga is mijn dagelijks leven geworden! Tijdens en na mijn zwangerschappen heb ik mogen ervaren dat het als mama een noodzaak is om aandacht te schenken aan jezelf. De zoektocht naar kracht en energie na mijn eerste zwangerschap, bracht me bij yoga. Yoga leerde me dat iedereen zijn eigen grenzen en sterktes heeft. Dankzij mijn eigen ervaringen en opleidingen ontdekte ik hoe je deze grenzen en sterktes herkent, je eigen lichaam weer kan gaan aanvoelen en van daaruit kan groeien. Ondertussen leer ik dankzij de mensen op mijn mat dagelijks bij en stem ik mijn lessen op hen af. Ons leven geeft ons de dag van vandaag zoveel keuze, vrijheid, en tegelijkertijd drukte in ons hoofd en lichaam. Yoga leert ons de focus te verleggen naar onszelf en onze innerlijke kracht, en van daaruit in de wereld rond ons te staan. Net dit, wil ik graag delen in mijn lessen!

 

Ik ben Marc Byl partner in crime van Elly, mijn liefde voor muziek ontstond trommelend op potten en pannen uit de keuken van ons moeder.  Al van kinds af ben ik gebeten van muziek, klanken en teksten. Vooral het gevoel waarmee het neergezet wordt is een wonderlijk iets. Ik benoem muziek als de 'taal van onze ziel'. Het is als een verlossing van al wat we vasthouden en soms niet kunnen verwoorden. Toen de djembé op mijn pad kwam ontdekte ik al snel de kracht van het instrument, maar vooral de kracht in mezelf. Het instrument bespelen voelde als een tweede natuur.  Dit spelen vanuit mijn gevoel zette ik verder in andere niet alledaagse instrumenten. Zo ontstond Unchained uit mijn ervaringen des levens, het spelen met verschillende muzikanten, begeleiden van yoga sessies en dans. Telkens leerden deze ervaringen mij dat muziek niet enkel iets is wat je hoort, maar vooral iets wat je voelt. Dit voelen van muziek geef ik ondertussen door via djembé lessen, relaxatie concerten, klankenmassages en nog zoveel meer... Improviseren is mijn sterkte, het verbinden en laten samensmelten van instrument, mens en energie is mijn kracht.

ONTKETEN JEZELF EN VOEL... 

 

Wees welkom: www.gopala.vpweb.be

Ik ben ...VOL ENERGIE... en kreeg de naam Marielle Ik koos ervoor om 1 van mijn grootste passies dagelijks te beleven en maakte daar mijn ‘job’ van..In 2014 richtte ik mijn eigen zaak op : “Ma-Do” en breidde uit met een 2e massage – relaxatie - harmonisatie praktijk: ‘Woestara’.  Deze ruimte is gelegen midden in de natuur in het prachtige domein ‘de Woesten’ in Waardamme, Oostkamp. Een magische plek om helemaal tot rust te komen…. Aangeleerde technieken vanuit de sportspychologie integreer ik in mijn relaxatie praktijk om HET BESTE VAN JEZELF TE LEREN ZIJN…. maar niet ten koste van een ander of wat dan ook …. Als kers op de taart mag ik mijn ervaringen en skills doorgeven als Docente Beroepsbekwaamheid massage en hotstone massage bij Syntra West enerzijds en anderzijds via privé cursussen in ‘Woestara’.

 

http://www.ma-do.be/#/home

Mijn geboortenaam is Silvia Dello, veertiger en healer vanuit mijn hart. In mijn praktijk; De Lichtveer, verwelkom en begeleid ik je graag om via energetisch therapie zoals Reiki, Reading en sjamanisme in je kracht te staan en van je leven iets fantastisch te maken. Dankbaar heb ik aan den lijve ondervonden wat het betekent als je beslist om goed voor jezelf te zorgen. Het vormt de basis van echt gelukkig zijn en als extraatje krijg je een glimlach op je gezicht. We zijn allemaal als kind aan dit leven begonnen en uit eigen ondervindingen besefte ik hoe belangrijk het is om hen te begeleiden. Lievelingen helpen om hun innerlijke rust te omarmen in deze drukke wereld en begeleiden om krachtig te groeien en open te bloeien is mijn passie.

 

Liefs Silvia www.delichtveer.eu

Ik ben Katty Neirynck, moeder van 3 zonen en woonachtig te Tielt. In oktober 2015 ben ik afgestudeerd als psychologisch consulent met als specialisatie relaxatietherapie. 

Omdat veel lichamelijke en psychische klachten hun oorsprong vinden in het jachtige leven van elke dag gaat mijn aandacht steeds naar het herstellen en het in stand houden van het broze evenwicht tussen spanning en ontspanning.   

Een balans in evenwicht zorgt er immers voor dat we opnieuw plezier hebben in het leven, kortom in als wat we doen. 

In mijn praktijkruimte gaan er tal van workshops door maar ook persoonlijke begeleiding is mogelijk.

 

Neem gerust een kijkje: www.stress-versus-ontspanning.be

Ik ben Evelyne Heyerick? De weg om zelf kinderen te krijgen was niet gemakkelijk voor mij en mijn man. Het gevoel om voor de eerste keer zwanger te zijn was dan ook on-be-schrijfelijk voor ons ! Zoveel jaartjes later telt ons gezin 4 schatten van kinderen. Het is dan ook door de weg om kinderen te krijgen, het zwanger zijn, de bevalling van mijn eigen kinderen en de kraamperiode dat mijn interesse naar vroedkunde is gegroeid. Vanuit dit gevoel ben ik gestart met de opleiding tot vroedvrouw, daarnaast heb ik heel wat ervaringen kunnen opdoen in verschillende ziekenhuizen en bij andere zelfstandige vroedvrouwen. Uiteindelijk heeft dit alles mij gebracht waar ik wilde staan. Namelijk, een eigen praktijk uitbouwen als zelfstandige  vroedvrouw. Hierbij werk ik samen om het aanbod te kunnen bieden in moeder en kind zorg met professionele aandacht voor het medische aspect maar daarnaast ook het welzijn van moeder en kind. Want elke zwangere vrouw - mama - baby en kind verdient enkel het beste. https://www.hetkleinewonder.be

Praktijk voor psychotherapie De Vlinder - Fatiha Attaeb.

Integratief psychotherapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Ouders hebben het in deze tijd niet altijd makkelijk. Welke grenzen stel je, welke waarden en normen wil je doorgeven, wat doe je met een moeilijke kleuter, een opstandige puber? Soms helpt het wanneer iemand vanop een afstand kan kijken naar de situatie en er niet emotioneel bij betrokken is. Vanuit een neutrale positie kijk ik naar je situatie en tracht het kluwen te ontwarren, samen met jou en eventueel je partner, je kinderen, je hele gezin.

In therapie gaan betekent voor mij het aangaan van een bewustwordingsproces waarbij cliënten door het krijgen van meer inzicht, begrip, acceptatie (van zichzelf, van anderen, van situaties,....) tot meer heelheid en harmonie in zichzelf kunnen komen. Mijn rol als therapeut is cliënten in dit proces te begeleiden en te ondersteunen.

www.therapiedevlinder.be