"When you touch a body

              you touch the whole person,

the intellect, the spirit,

                        and the emotions."

Massage een noodzakelijk recht

Wist je dat in het oosten massage bij het dagelijkse leven hoort, het is een onderdeel van eeuwen oude tradities! Al heel lang bezitten de oosterlingen de kennis van de genezende heilzame kracht van massage. Massage is meer dan genieten alleen. Massage is een gestructureerde manier van aanraken, waarbij er druk wordt uitgeoefend op spieren en bindweefsel via een reeks bewegingen die o.a. bestaan uit strijken, wrijven, kneden en duwen. Het ontketend een volledig proces in het lichaam, alles staat immers in verbinding met elkaar, zowel lichamelijk, mentaal als energetisch. Het versterkt je levenskracht zodat je weerstand (lichamelijk, emotioneel en mentaal) groter wordt. Massage is een lichaamstaal die vaak meer zegt dan de best gekozen woorden, een eeuwenoud ritueel als onderdeel van een holistische kijk op het leven!

 

Massage is geen luxe maar een basisbehoefte!!!

Tuurlijk is er niks verkeert aan om een massage te krijgen puur uit luxe of om te ontspannen als je op vakantie bent, maar massage hoort eigenlijk een basisbehoefte te zijn net zoals eten en drinken. Er zijn heel wat mensen die maar half inzien hoe weldadig massage eigenlijk wel is tot ze op zoek gaan naar de laatste hulpmiddeltjes om hun pijntjes wat verzacht te krijgen... en dan pas gaat een hele wonderbaarlijke wereld voor hen open. Hadden ze die wereld maar een stuk eerder ontdekt... toch! Massage is goed voor iedereen, van 6 weken oud tot ....

Ben je jong, oud, sportman/vrouw, passief, heb je een beperking (mentaal of lichamelijk), moet je revalideren of lijd je aan een welvaartsziekte ik kan je altijd een reden geven waarom jij baat hebt bij een relaxatie massage!