WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Reinigingslotion
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€15.00
Beschrijving
De perfecte reiniging van uw huid. productomschrijving: Deze natuurlijke Reinigingslotion is door z’n unieke samenstelling de volmaakte reiniging en verzorging voor het gezicht. Door toepassing van heilzame kruiden, aroma-oliën en aloë vera wordt de harmonie en het biologisch evenwicht van de huid hersteld. De lotion reinigt zacht, mild en diep in de poriën. Het verfrist en bevordert een natuurlijke doorbloeding van het huidweefsel en heeft een zacht verkoelende invloed op de huid. Geschikt voor alle huidtypen. Gebruik: ‘s Morgens en ‘s avonds eerst de huid reinigen met Reinigingsmelk. Daarna op een licht vochtige wattenbol of reinigingspad de huid reinigen met deze Reinigingslotion. Hierna de Dagcrème of ‘s avonds de Nachtcrème dun aanbrengen. Door de natuurzuiverheid van dit product kan kruidenbezinksel optreden. Dit is normaal en heeft geen invloed op de kwaliteit. Schudden voor gebruik. Presentatie: 150 ml Houdbaarheid en wijze van bewaren: Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.
Winkelwagen (0)