WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Dag- en nachtcreme
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€19.00
Beschrijving
De volmaakte verzorging voor uw type huid. Productomschrijving: Deze volmaakte natuurlijke samenstelling is volledig afgestemd op het biologische evenwicht van de huid. Jarenlang is aan deze unieke crème gewerkt om nu tevreden te kunnen vaststellen: de volmaakte verzorging voor de normale, droge én gevoelige huid is bereikt. Alle waardevolle ingrediënten in deze superieure crème zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor zij de huidfunctie en het biologisch evenwicht op natuurlijke wijze verzorgen, beschermen, vocht reguleren en de harmonie in de huid herstellen. De aloë vera heeft een sterk herstellende en verzachtende werking op de aangedane huid. Heerlijk op de huid, zacht en romig. De crème geeft wat uw huid van nature vraagt. Deze crème is de meest volwaardige natuurlijke verzorging voor de huid gedurende de dag en nacht voor de ouder wordende en de drogere huid. U ervaart dat met natuurlijke ingrediënten een zinnenprikkelend product samengesteld kan worden. Een vergelijking met “normale” cosmetica is niet mogelijk. Gebruik: Na reiniging met de Reinigingsmelk en Reinigingslotion, de crème ’s morgens en/ of ’s avonds dun aanbrengen op de schone huid. Presentatie: 50ml Houdbaarheid en wijze van bewaren: Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.
Winkelwagen (0)