WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Bad en douche gel
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€16.00
Beschrijving
Productomschrijving: Het reinigen en verzorgen van de huid met een douchegel vraagt een hoge mate van zachtheid om de huid niet volledig te ontvetten, te ontdoen van haar natuurlijke bescherming tegen kiemen en uitdrogen. Het regelmatige gebruik van synthetische, vaak agressieve en geëtoxileerde wasactieve douchegels zijn vaak de oorzaak van huidirritaties, huidklachten en overgevoeligheden. Deze Bad & Douche gel is zo mild van samenstelling dat de natuurlijke harmonie op de huid op geen enkele wijze wordt verstoord of ontregeld. De frisse geur is volledig natuurlijk, ontspant de huid en bevordert de doorbloeding. Gebruik: Schudden voor gebruik. Naar behoefte de huid inmasseren. Eventueel met de Bodymelk nabehandelen. Presentatie: 200ml Houdbaarheid en wijze van bewaren: Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.
Winkelwagen (0)