WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Hand en body kruidenbalsem
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€17.00
Beschrijving
Productomschrijving: Calendula (goudsbloem) is reeds van oudsher één van de meest heilzame planten voor de huid. Toegepast bij wondbehandeling met als kenmerk dat het de celdeling bevordert bij herstelprocessen van de huid. Zowel de olie als het extract wordt als hoofdbestanddeel toegepast in deze krachtige kruidenbalsem. De resultaten zijn het bewijs voor een optimale verzorging van de aangedane huid, zoals een droge, ruwe en schrale huid. Bij regelmatig gebruik blijft de huid zacht, gaaf en mooi en is deze kruidenbalsem door z’n veelzijdige werking een ideale hulp in elk gezin. Gebruik: Dagelijks naar behoefte (meermalen) dun aanbrengen. Presentatie: 110ml Houdbaarheid en wijze van bewaren: Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.
Winkelwagen (0)