WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Deoroller
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€14.00
Beschrijving

Deze deoroller bevat geen aluminiumverbindingen.

Productomschrijving:

Een essentiële functie van de huid is transpireren. Een middel om de temperatuur van het lichaam te sturen bij warmte of inspanning. Transpiratievocht is van nature praktisch reukloos. Na enige tijd ontstaat door bepaalde bacteriën de transpiratiegeur. De poriën afsluiten om vocht van transpiratie tegen te houden levert voor de huid problemen op; zo’n anti-transpirant is volkomen tegennatuurlijk. Deze natuurlijke Deoroller verzorgt op een milde en veilige wijze transpiratie en gaat bacteriewerking tegen door middel van kruiden en speciaal daarvoor geschikte aroma-oliën. Het houdt u de gehele dag fris en verzorgd en voorkomt ongewenste geurtjes.


Gebruik:

Naar eigen behoefte gebruiken. Voorkom vlekken op witte en licht gekleurde kleding door de emulsie volledig in te laten trekken. Schudden voor gebruik.


Presentatie:

50ml


Houdbaarheid en wijze van bewaren:

Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.

 

Winkelwagen (0)