WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Scrubgel
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€19.00
Beschrijving
Productomschrijving: Deze Scrubgel is een volledig natuurlijke, milde reinigingsgel. De huid wordt glad en soepel door het scrubben en peelen tijdens het reinigen van de huid. Dode huidcellen worden verwijderd tijdens een intensieve reiniging tot diep in de poriën. Een betere doorbloeding geeft een ontspannen en fris gevoel na deze verkwikkende behandeling. De samenstelling is zo uitgebalanceerd dat de natuurlijke harmonie op de huid niet wordt verstoord of ontregeld. 2 à 3 keer per maand scrubben houdt de huid mooi glad en gezond. Geschikt voor alle huidtypen. Gebruik: Voor het gezicht, evenals het lichaam. Grondig op de huid masseren met handen, washand of spons, deel voor deel, daarna royaal afspoelen. Gebruik voor een complete verzorging daarna de Bodymelk. Presentatie: 150ml Houdbaarheid en wijze van bewaren: Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.
Winkelwagen (0)