WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Shampoo droog haar
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€18.00
Beschrijving
Productomschrijving: Deze Aloë Vera shampoo is de volmaakte reiniging en verzorging voor droog, weerbarstig, hopeloos en futloos haar. Speciaal geschikt voor haarbeschadigingen; gespleten punten, beschadigd haar door föhnen, haarkrullers, permanent, kleurspoelingen, blonderen, etc. Deze milde en krachtig herstellende shampoo brengt het haar weer tot leven en brengt het evenwicht terug. De harmonie herstelt tussen alle hoofdhuidfuncties; betere doorbloeding, gezonde haargroei, geeft veerkracht en glans. Het vormt de ideale verzorging bij haarproblemen en beschadigingen. Gebruik: Schudden voor gebruik. Deze milde puur natuur shampoo reageert anders dan anders. Het bijzondere ligt aan de keuze van natuurlijke ingrediënten, waardoor het mengen met water langzamer verloopt. Het wassen zelf is gelijk aan wat u gewend bent; naar behoefte twee maal inwassen en uitspoelen, al dan niet met een inwerktijd. Presentatie: 200ml Houdbaarheid en wijze van bewaren: Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.
Winkelwagen (0)