WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Anti-rimpel crème
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€42.00
Beschrijving

Herstelt de stevigheid van de rijpere huid.


Productomschrijving:

Deze Anti Rimpel crème is 100% natuurlijk. Planten, kruiden en oliën zijn veelal afkomstig uit biologisch teelt (organic), hetgeen beter is voor uw kostbare huid en het milieu, zonder verlies van werking of effectiviteit. De huid wordt beschermd tegen de gevolgen van het ouder worden door de biologische Sheabutter-, Jojoba- en Calendula olie. Q10 verbetert de huidstructuur door de elasticiteit en stevigheid te herstellen. Ceramide zorgt voor een optimale vochtregulering.

Een natuurlijke alg werkt als een UVA filter en het zorgt voor bescherming tegen de schadelijke effecten van het daglicht (niet te verwarren met het UVB filter, welke als zonlichtbescherming gebruikt wordt). Deze UVA filter is na het aanbrengen direct werkzaam, werkt de hele dag en is niet schadelijk voor de huid tijdens uw nachtrust. Geschikt voor de rijpere 30+ huid.


Gebruik:

Na reiniging met de Melk en Lotion de Anti Rimpel crème ‘s morgens of ‘s avonds dun aanbrengen op de schone huid.

 

Presentatie:

50ml / 200ml


Houdbaarheid en wijze van bewaren:

Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.

Winkelwagen (0)