WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Multi repair crème
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€32.00
Beschrijving
Intensieve verzorging voor de droge/ rijpe huid. Productomschrijving: De Multi Repair crème is 100% natuurlijk en rijk aan biologische Arganolie van Argan d’Or. Deze bijzondere olie wordt handmatig koudgeperst door Marokkaanse Berbervrouwen, die hiervoor een eerlijke prijs (FairTrade) betaald krijgen. Tevens komen de overige oliën en kruiden voor het grootste deel ook uit biologisch teelt (organic). Deze crème is uitermate geschikt voor zowel een intensieve verzorging, als werkzame anti-aging, maar in het bijzonder voor herstel voor de beschadigde huid zoals extreem ruwe en schrale huid gedurende de dag en nacht. Een natuurlijke rode algje werkt als een UVA filter en het zorgt voor bescherming tegen de schadelijke effecten van het daglicht (niet te verwarren met het UVB filter, welke voornamelijk beschermt tegen het zonlicht –de bekende zonnebrand). Deze UVA filter is na het aanbrengen direct werkzaam, werkt de hele dag en is niet schadelijk voor de huid tijdens uw nachtrust. Geschikt voor de droge en oudere (60+) huid. Gebruik: Na reiniging met de Melk en Lotion, de Multi Repair crème ‘s morgens of ‘s avonds dun aanbrengen op de schone huid. Presentatie: 50ml / 200ml Houdbaarheid en wijze van bewaren: Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.
Winkelwagen (0)