WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Scrub-en kleimasker
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€23.00
Beschrijving

Natuurlijk masker voor een gladde en zachte huid.


Productomschrijving:

Een ideaal, gecombineerd en natuurzuiver masker dat tweeledig te gebruiken is, namelijk als peeling en/of als zuiverend masker. De scrub verwijdert dode huidcellen. De huid wordt weer glad en zacht. De klei in dit masker sluit de huid af van de lucht zodat in de binnenzijde van de huid een betere doorbloeding ontstaat. Vet en vuil in de poriën van de huid worden geabsorbeerd. De huid wordt diep gereinigd en de huidflora wordt hersteld. Zeer makkelijk in gebruik en tijd en geld besparend. Voor de vette huid. Verzorgend bij acné.


Gebruik:

Het masker is op twee verschillende manieren te gebruiken. *als scrub: naar behoefte op de huid aanbrengen en licht inmasseren. Grondig afspoelen met lauw water. *als zuiverend (scrub)masker: een voldoende laag aanbrengen en 25 minuten laten opdrogen. Daarna de huid vochtig maken en de masker licht inmasseren. Afspoelen met lauw water. Na gebruik de huid verzorgen met een dag- of nachtcrème. Door het zuiverend effect van dit masker, kan de huid licht reageren.


Presentatie:

110 ml


Houdbaarheid en wijze van bewaren:

Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.

 

Winkelwagen (0)