WENS JE EEN BESTELLING TE PLAATSEN DAN KAN DIT VIA MAIL 🙏🏼

Welkom in mijn webshop
gallery/pluisjes bewerkt
gallery/summer

Alles wat je hier vindt zijn producten en/of merken die ik zelf gebruik, of uit mijn netwerk voortvloeien en met volle overtuiging aanbeveel.

 

Alles is met zorg en liefde gekozen om jullie lichaam, geest en spiritualiteit te ondersteunen, met het grootste respect voor moeder aarde en onze natuurlijke staat van zijn! 

Nachtcrème
Categorie:
Weldaad op het lichaam
Prijs:
€18.00
Beschrijving
Jouw natuurlijke verzorging voor ‘s nachts. Productomschrijving: De Nachtcrème is op ambachtelijke wijze vervaardigd met heilzame kruiden, aroma oliën, koudgeperste plantaardige oliën, wassen en vetten. Alle waardevolle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat zij de huidfunctie en het biologisch evenwicht verzorgen, voeden en de harmonie van de huid herstellen. De meest volwaardige verzorging van de huid gedurende de nacht, voor alle huidtypen. Gebruik: Na reiniging met de Reinigingsmelk en Reinigingslotion, de Nachtcrème ‘s avonds dun aanbrengen op de schone huid. Presentatie: 50ml Houdbaarheid en wijze van bewaren: Tot 24 maand houdbaar na de productiedatum. Bewaren uit het zonlicht.
Winkelwagen (0)